Şartlar ve Koşullar

Gizlilik Politikası

TechLabCRM uygulamasını, TECHLAB BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. şirketi, Ticari bir uygulama olarak geliştirmiştir. Bu HİZMET, TECHLAB BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. tarafından sunulur ve kullanım amacına bağlı olarak kişisel bilgilerin toplanması, kullanılması ve açıklanması ile ilgili politikalarımızı ziyaretçilere bildirmek için kullanılır.

Eğer HİZMET’imizi kullanmayı tercih ederseniz, bu politika ile ilgili bilgi toplama ve kullanma konusunda anlaşmayı kabul etmiş olursunuz. Topladığımız Kişisel Bilgiler, HİZMET’in sunulması ve geliştirilmesi amacıyla kullanılır. Bu Gizlilik Politikası’nda açıklandığı şekilde başka hiç kimse ile bilginizi paylaşmayız.

Bu Gizlilik Politikası’nda kullanılan terimler, aksi belirtilmediği sürece TechLabCRM’deki Hizmet Şartları’nda aynı anlamlara sahiptir.

Bilgi Toplama ve Kullanımı

HİZMET’imizi kullanırken daha iyi bir deneyim sağlamak için, sizden Kişisel Kimlik Bilgileri olarak adlandırılan belirli bilgileri (İsim, Soyisim, Adres, Telefon Numarası, E-Posta, Konum vb.) sağlamanızı isteyebiliriz. Talep ettiğimiz bilgileri, bu gizlilik politikasında açıklandığı şekilde saklarız ve kullanırız.

Uygulama, sizi tanımlamak için kullanılan bilgileri toplayabilecek üçüncü taraf hizmetlerini kullanır.

Uygulama tarafından kullanılan üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarının gizlilik politikalarına dair bağlantı

Google Play Hizmetleri Facebook

Log Verileri

HİZMET’imizi kullanırken, uygulamada bir hata durumunda (üçüncü taraf ürünler aracılığıyla) telefonunuzda “Log Verileri” olarak adlandırılan verileri topladığımızı size bildirmek isteriz. Bu Log Verileri, cihazınızın İnternet Protokolü (“IP”) adresi, cihaz adı, işletim sistemi sürümü, HİZMET’imizi kullanırken uygulamanın yapılandırması, HİZMET’imizi kullanımınızın tarihi ve saati ve diğer istatistikler gibi bilgileri içerebilir.

Çerezler

Çerezler, genellikle anonim benzersiz tanımlayıcılar olarak kullanılan bir miktar veriyi içeren dosyalardır. Bunlar, ziyaret ettiğiniz web sitelerinden tarayıcınıza gönderilir ve cihazınızın dahili hafızasında saklanır.

Bu Hizmet, bu “çerezleri” açıkça kullanmaz. Ancak uygulama, bilgi toplamak ve hizmetlerini geliştirmek için “çerezleri” kullanan üçüncü taraf kod ve kütüphaneleri kullanabilir. Çerezleri kabul etmeyi veya reddetmeyi seçme seçeneğiniz vardır ve çerezin cihazınıza gönderilip gönderilmediğini ve ne zaman gönderildiğini bilmenizi sağlar. Çerezlerimizi reddetmeyi seçerseniz, bu Hizmet’in bazı bölümlerini kullanamayabilirsiniz.

Hizmet Sağlayıcıları

Aşağıdaki nedenlerle üçüncü taraf şirketler ve bireyler kullanabiliriz:

HİZMET’imizi kolaylaştırmak; HİZMET’imizi sunmak için; Hizmetle ilgili hizmetleri gerçekleştirmek veya HİZMET’imizin nasıl kullanıldığını analiz etmemize yardımcı olmak.

Bu Hizmet’in kullanıcılarına, bu üçüncü tarafların Kişisel Bilgilerinize erişimi olduğunu bildirmek istiyoruz. Sebep, bu bilgileri kendi adlarına verilen görevleri yerine getirmek için kullanmaktır. Bununla birlikte, bu bilgileri başka bir amaçla açıklamamaları veya kullanmamaları gerektiği konusunda yükümlüdürler.

Güvenlik

Sizin Kişisel Bilgilerinizi bize sağladığınız için olan güveninizi değerli buluyoruz, bu yüzden ticari kabul edilebilir yöntemler kullanarak korunmasını sağlamaya çalışıyoruz. Ancak, internet üzerinden iletişim veya elektronik depolama yönteminin %100 güvenli ve güvenilir olmadığını unutmayın ve mutlak güvenliğini garanti edemeyiz.

Diğer Sitelere Yönlendirme

Bu Hizmet, diğer sitelere yönlendiren bağlantılar içerebilir. Bir üçüncü taraf bağlantısına tıklarsanız, o siteye yönlendirilirsiniz. Bu harici sitelerin bizim tarafımızdan işletilmediğini unutmayın. Bu nedenle bu web sitelerinin gizlilik politikalarını gözden geçirmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Üçüncü taraf sitelerin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrole sahip değiliz ve hiçbir sorumluluğu üstlenmiyoruz.

Çocukların Gizliliği

Bu Hizmetler 13 yaşın altındaki kişilere hitap etmemektedir. Bilerek 13 yaşın altındaki kişilerden kişisel kimlik bilgileri toplamıyoruz. Eğer 13 yaşın altındaki bir çocuğun bize kişisel bilgi sağladığını fark edersek, bu bilgiyi hemen sunucularımızdan sileceğiz. Eğer bir ebeveyn veya vasii iseniz ve çocuğunuzun kişisel bilgi sağladığını biliyorsanız, gerekli işlemleri yapmak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Bu Gizlilik Politikası’nın Değiştirilmesi

Gizlilik Politikamızı zaman zaman güncelleyebiliriz. Bu nedenle herhangi bir değişiklik olup olmadığını görmek için bu sayfayı periyodik olarak gözden geçirmeniz önerilir. Yeni Gizlilik Politikasını bu sayfada yayınladıktan sonra sizi bu değişiklikler hakkında bilgilendireceğiz. Bu değişiklikler, bu sayfada yayınlandıktan hemen sonra yürürlüğe girecektir.

Bize Ulaşın

Gizlilik Politikamız hakkında herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, lütfen [email protected] adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Çerez Politikası

Techlab Bilişim San. Tic. Ltd. Şti. olarak, güvenliğinizi önemsiyor ve bu Çerez Politikası ile web sitemizde hangi çerezleri kullandığımızı, hangi amaçlarla kullandığımızı ve çerez ayarlarınızı nasıl değiştirebileceğiniz hakkında sizi kısaca bilgilendirmeyi amaçlıyoruz.

Daha iyi bir hizmet sunabilmek için, lütfen bu Çerez Politikası’nı okuyarak, hangi tür kişisel verilerin çerezler aracılığıyla toplandığını ve hangi amaçlarla işlendiğini kısaca öğrenin. Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamızı inceleyebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Çerez Nedir?

Çerezler, kullanıcıların web sitelerini daha verimli bir şekilde kullanmalarına yardımcı olan cihazlarda saklanan küçük dosyalardır. Çerezler aracılığıyla kullanıcı bilgilerinin işlenmesi nedeniyle, kişisel Verilerin Korunması Kanunu No. 6698’e uygun olarak kullanıcıları bilgilendirmek ve onların onayını almak gereklidir.

Değerli ziyaretçilerimizin web sitemizden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak ve ziyaretçilerimizin kullanıcı deneyimlerini iyileştirmek amacıyla çeşitli çerezler kullanıyoruz.

Kesinlikle Gereken Çerezler Kesinlikle gerekli çerezler, web sitesinin temel işlevselliğini etkin hale getirerek web sitesinin kullanılabilir olmasını sağlar. Bu çerezler olmadan web sitesi düzgün çalışmaz.

Performans Çerezleri Performans çerezleri, web sitesi hakkında anonim kullanım bilgilerini ve tercihleri toplar ve web sitesinin performansının iyileştirilmesine olanak tanır.

İşlevsel Çerezler İşlevsel çerezler, kullanıcıları daha önceki web sitesi kullanımlarına dayalı olarak tanır ve hatırlar, böylece web siteleri dil ve bölge tercihleri gibi kişiselleştirilmiş hizmetler sunabilir.

Reklam Çerezleri Reklam çerezleri üçüncü taraf çerezleridir ve web sitelerinde ziyaretçi davranışlarını izlemek için kullanılır. Bu çerezlerin amacı, ziyaretçilerin ilgi alanlarına uygun reklamları göstermeye yardımcı olmaktır ve sorumluluk üçüncü taraf çerez sahiplerine aittir.

Hangi Kişisel Veriler Çerezlerle İşlenir? Çerezler aracılığıyla kişisel verileriniz (ad, soyad, şirket adı vb.) ve iletişim bilgileriniz (adres, e-posta adresi, telefon, IP, konum vb.) çerezler aracılığıyla toplanacak, kaydedilecek, depolanacak ve güncellenecektir. Bu işlem, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgisi sağlayıcıları ve teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflar tarafından, hizmet ve sözleşme ilişkisi kapsamında ve ilişkinin süresince, meşru çıkar işleme koşulu temelinde gerçekleştirilir.

Çerezler Hangi Amaçlarla Kullanılır? Web sitemizde, şüpheli eylemlerin tespiti yoluyla güvenliği sağlama, kullanıcı tercihlerine göre işlevselliği ve performansı artırma, ürün ve hizmetleri geliştirme ve kişiselleştirme, bu hizmetlere erişimi kolaylaştırma, sözleşmeye ve yasal sorumluluklara uygunluk sağlama gibi amaçlarla çerezler kullanılmaktadır. Ayrıca, üçüncü taraflarla bilgi paylaşma ve reklam çerezleri, kullanıcıları daha geniş bir hizmet sağlayıcı yelpazesi ile bağlantı kurmak için kullanılmaktadır.

Çerezler Nasıl Yönetilir? Tüm bu açıklamalardan sonra, hangi çerezleri kullanacağına dair karar tamamen kullanıcılarımızın özgür iradesine bağlıdır. Çerez tercihlerinizi web sitemize adım attığınız anda tarayıcı ayarlarınızdan silerek veya engelleyerek yönetebilirsiniz veya bu ayarları gelecekte istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Daha fazla ayrıntılı bilgi için Gizlilik Politikamızı inceleyebilir veya bize [email protected] e-posta adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

KVKK

Uygulamayı indirerek veya kullanarak, bu şartlar otomatik olarak size uygulanacaktır – bu nedenle uygulamayı kullanmadan önce bunları dikkatlice okuduğunuzdan emin olmalısınız. Uygulamayı veya uygulamanın herhangi bir bölümünü kopyalamak veya değiştirmek veya ticari markalarımızı herhangi bir şekilde değiştirmenize izin verilmez. Uygulamanın kaynak kodunu çıkarmaya çalışmamalısınız ve aynı zamanda uygulamayı diğer dillere çevirmeye veya türev sürümler oluşturmaya çalışmamalısınız. Uygulama kendisi ve tüm ticari markalar, telif hakkı, veritabanı hakları ve diğer fikri mülkiyet hakları hala TECHLAB BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. şirketine aittir.

TECHLAB BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.. uygulamanın mümkün olduğu kadar kullanışlı ve verimli olmasını sağlama taahhüdündedir. Bu nedenle, uygulamayı herhangi bir zamanda ve herhangi bir nedenle değiştirme veya hizmetler için ücret talep etme hakkını saklı tutarız. Size uygulama veya hizmetleri hakkında ödeme yaptığınızı tam olarak ne için ödediğinizi çok net bir şekilde belirtmeden asla ücretlendirmeyeceğiz.

TechLabCRM uygulaması, size sunduğumuz Hizmet’i sağlamak amacıyla tarafınızdan bize sağlanan kişisel verileri depolar ve işler. Telefonunuzu ve uygulamaya erişiminizi güvende tutmak sizin sorumluluğunuzdadır. Bu nedenle telefonunuzu jailbreak veya root yapmamanızı öneririz, bu işlem, cihazınızın resmi işletim sistemi tarafından uygulanan yazılım kısıtlamalarını ve sınırlamalarını kaldırma işlemidir. Bu, telefonunuzu kötü amaçlı yazılımlara/virüslere/kötü amaçlı programlara karşı savunmasız hale getirebilir, telefonunuzun güvenlik özelliklerini tehlikeye atabilir ve Social Bus uygulamasının düzgün veya hiç çalışmamasına neden olabilir.

TECHLAB BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.. sorumlu olmayacağınız belirli konular olduğunu unutmalısınız. Uygulamanın belirli işlevleri, uygulamanın tam işlevselliğini elinizde Wi-Fi erişimi olmazsa ve veri kotası kalmazsa uygulamanın tam işlevselliğini çalışmamasına neden olabilir. Eğer Wi-Fi erişiminiz yoksa ve veri kotası kalmamışsa, uygulamanın tam işlevselliğini çalışmamasından TECHLAB BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.. sorumlu tutulamaz.

Wi-Fi alanı dışında bir uygulama kullanıyorsanız, mobil ağ sağlayıcınızla olan anlaşma koşullarının hala geçerli olduğunu unutmamanız gerekmektedir. Bu nedenle, uygulamaya erişirken mobil sağlayıcınızın hizmet süresi boyunca veri maliyeti için sizden ücret alabilir veya diğer üçüncü taraf ücretler olabilir. Uygulamayı kullanarak, bu tür ücretler de dahil olmak üzere bu tür ücretlerden sorumlu olduğunuzu kabul ediyorsunuz, ayrıca veri dolaşımını kapatmadan ev bölgenizin (bölge veya ülke) dışında uygulamayı kullanıyorsanız, dolaşım veri ücretlerini de içerir. Uygulamayı kullanıyor olduğunuz cihazın fatura ödeyicisi olmadığınızı varsayıyoruz.

Aynı şekilde, TECHLAB BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.. uygulamayı kullanma şekliniz için her zaman sorumlu olamaz. Uygulamayı her zaman güncel ve doğru tutmaya çalışsak da, size sunulabilmesi için bilgi sağlamak üzere üçüncü taraflara güveniriz. Bu nedenle TECHLAB BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.. uygulamanın bu işlevselliğine tamamen dayalı olarak yaşadığınız herhangi bir kayıp için dolaylı veya dolaysız sorumluluk kabul etmez.

Bir noktada, uygulamayı güncellemek isteyebiliriz. Uygulama şu anda Android ve iOS üzerinde mevcuttur – her iki sistem için gereksinimler (ve uygulamanın kullanılabilirliğini genişletmeye karar verdiğimiz ek sistemler için gereksinimler) değişebilir ve uygulamayı kullanmaya devam etmek istiyorsanız güncellemeleri indirmeniz gerekecektir. TECHLAB BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.. her zaman uygulamayı size uygun ve cihazınıza yüklediğiniz Android & iOS sürümü ile çalışır hale getirmek için güncelleyeceğini taahhüt etmez. Ancak, size sunulan uygulamanın herhangi bir zamanda sunulmasını ve kullanımını sonlandırmak isteyebiliriz ve size bildirim yapmaksızın herhangi bir zamanda kullanımını sonlandırabiliriz. Size başka bir şey söylemezsek, herhangi bir sonlandırma durumunda, (a) size bu şartlarda size verilen haklar ve lisanslar sona erecektir; (b) uygulamayı kullanmayı bırakmalı ve (gerekirse) cihazınızdan silmelisiniz.

Bu Şartlar ve Koşullar’daki Değişiklikler

Şartlar ve Koşullarımızı zaman zaman güncelleyebiliriz. Bu nedenle, herhangi bir değişiklik olup olmadığını görmek için bu sayfayı periyodik olarak gözden geçirmeniz önerilir. Yeni Şartlar ve Koşullar’ı bu sayfada yayınladıktan sonra sizi bu değişiklikler hakkında bilgilendireceğiz. Bu değişiklikler, bu sayfada yayınlandıktan hemen sonra yürürlüğe girecektir.

Bize Ulaşın

Şartlar ve Koşullarımız hakkında herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, lütfen [email protected] adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 

İletişim Formu

Soru, öneri ve görüşleriniz için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz.